Инфодент

Уважаеми читатели,
Списание Инфодент навърши 20 години през 2020 година. Независимо от многообразната медийна среда в денталната медицина, изданието издържа в годините на прехода, в трудни и конфронтационни времена. Справихме се и с финансовите изпитания, посрещахме редица предизвикателства, които ни направиха по-силни и ни помогнаха да продължим напред, да затвърдим и увеличим аудиторията си.
Както капките си взаимодействат една с друга, така се случва и във взаимоотношенията. В живота няма случайни срещи и раздели. Всички те са свързани с предаването на някакво знание, което ни прави по-зрели и по-мъдри. Но за да оценим това, ние трябва да погледнем в миналото, да направим равносметка в настоящето и да съберем сили и идеи за бъдещето.

Обръщайки се назад във времето и правейки оценка на изминалия период, си мисля, че съм особено задължена на екипа на списанието, който неуморно работи през всичките тези години.

Благодаря на акад. Николай Попов и доц. Божидар Йорданов за безрезервната подкрепа. Специални благодарности на д-р Любомир Донев, д-р Светослав Величков, д-р Георги Цалов, доц. Илиана Йончева. А най-вече искам да благодаря на нашите читатели и рекламодатели, които ни подкрепяха във всичките тези години и без които изданието нямаше да е това, което е днес.

Ние ценим мнението на читателите и подчиняваме подбора на материалите единствено на изискванията на многобройната си аудитория. Съобразявайки се с това, променихме визията и тематиката на списанието. Нашата единствена цел е то да бъде в помощ на лекарите по дентална медицина в България.

Смятам, че практикувайки ежедневно тази професия, често попадате на препятствия, при които единственият начин за решаване на проблема се крие в знанията ви. Много често трябва да комбинирате няколко специалности, за да изготвите правилния лечебен план и да постигнете успешен резултат. Ваш помощник в тези ситуации е Инфодент.

През 2020 г. списанието ще излиза 4 пъти в годината с броеве с клинични случаи от всички области на денталната медицина.

Статиите публикувани в списанието са от български и чужди автори. Голяма част от материалите са ни предоставени от teamwork media, Италия. Техниките представени на страниците на изданието ви помагат в решаването на сложни клинични ситуации и ви правят по-уверени при лечението на вашите пациенти. Днес, повече от всякога, трябва да сте сигурни в себе си, за да може да отговорите на високите изисквания на пациентите и да постигнете максимални лечебни резултати.

Управител,
Галя Начева

 

Facebooktwitterlinkedin Facebookyoutube