Инфодент

Списание Инфодент навърши 22 години от създаването си. Независимо от многообразната медийна среда в денталната медицина, изданието издържа в годините на прехода, в трудни и конфронтационни времена. Справихме се и с финансовите изпитания, посрещахме редица предизвикателства, които ни помогнаха да продължим напред, да затвърдим и увеличим аудиторията си.
Както капките си взаимодействат една с друга, така се случва и със знанието, което трябва непрекъснато да надграждаме, за да станем по-зрели и по-мъдри.

Ние ценим мнението на читателите и подчиняваме подбора на материалите единствено на изискванията на многобройната си аудитория. Съобразявайки се с това, променихме визията на списанието. Нашата единствена цел е то да бъде в помощ на лекарите по дентална медицина в България.

Смятаме, че практикувайки ежедневно тази професия, често попадате на препятствия, при които единственият начин за решаване на проблема се крие в знанията ви. Много често трябва да комбинирате няколко специалности, за да изготвите правилния лечебен план и да постигнете успешен резултат. Ваш помощник в тези ситуации е списание Инфодент.

В списанието ще откриете клинични случаи от всички области на денталната медицина. Публикуваните статии са повече от италиански автори, тъй като са ни предоставени от издателство teamwork media, Италия.

Техниките и протоколите представени на страниците на списанието ще ви помогнат в решаването на сложни клинични ситуации и ще Ви направят по-уверени при лечението на вашите пациенти. Днес, повече от всякога, трябва да сте сигурни в себе си, за да може да отговорите на високите изисквания на пациентите си и да постигнете максимални лечебни резултати.

Управител,
Галя Начева