събития

2014 г. Колоквиум за зъболекари и зъботехници 14-15 ноември, Боровец

Фокусът на събитието беше върху съвременни методи и техники, представени от световноизвестни лектори, в областта на оклузията и функцията, пародонтологията, естетиката във фронта, имплантологията и възстановяването върху импланти и тоталното протезиране. В рамките на събитието се проведе практически курс с Йохан Петерс, който впечатли еднакво силно лекарите по дентална медицина и зъботехниците с теорията си за оклузия.

2013 г.
Колоквиум за зъболекари и зъботехници 15-16 ноември гр. Трявна.
СИЛАТА Е В ЕКИПНАТА РАБОТА
Днес непрекъснато се разработват нови техники, които не винаги се увенчават с успех, тъй като не са съобразени с факта, че хармонията на възстановяването се постига посредством съвместната работа между клиничния, лабораторния екип и участието на пациента.
Все повече се усъвършенстват и техниките на компютърно-асистираното лечение на което е посветен и вторият ден от лекционната ни програма. В рамките на Колоквиума се проведе и ПРАКТИЧЕСКИ ФОТОГРАФСКИ КУРС с водещи Г. Неделчев, М.Чальовски.

2013 г. 
COLLOQUIM DENTAL BRESCIA -25 – 26.10.2013
Съставяне на план за лечение: клинични и лабораторни аспекти
.
Като ексклузивен представител на Teamwork Media, Инфодент за трети пореден път организира посещение на българи на colloquium dental и превод на български език.

2012 г.
На 27-28 април 2012 г. организирахме Първият конгрес на Quintessence в България. Международен облик на събитието придадоха не само известните чуждестранни лектори, но и участниците от съседните ни страни Македония и Гърция, които посетиха столицата ни, за да се приобщят към голямото семейство на Quintessence.

Лекторите и в трите секции – дентална медицина, ортодонтия и зъботехника отговориха на очакванията на публиката. Някои от тях ги изненадаха, други ги впечатлиха, а трети дори искрено ги забавляваха с атрактивния си подход на презентиране.

Много е трудно да предадеш атмосферата на едно подобно събитие, но фактът, че то получи високи оценки не само от участниците, а и от лекторите ни прави оптимисти за бъдещето на Quintessence в България.