Dr. Kiril Dinov

д-р Кирил ДиновД-Р КИРИЛ ДИНОВ

Д-р Динов завършва стоматология в МА – София. Работи екстензивно в сферата на оралната имплантология, пародонтология и оклузия.
Завършва мастер-програма по имплантология на UCLA – Los Angeles, Californiа, под ръководството на Dr. Sascha Jovanovic.

Специализира естетична имплантология в тренировъчния център на Nobel Biocare в Yorba Linda, California. Преминава специализирано обучение по костна и периимплантна хирургия и естетична стоматология във водещи европейски клиники. Специализира оклузия в The Dawson Academy – St. Petersburg, Florida. Един от едва няколкото европейски специалисти препоръчани от The Dawson Academy.

Член на управителния съвет на българския Клуб по имплантология. Активен член на gIDE. Директор на gIDE Bulgaria Study Club. Носител на The Dawson Academy Award 2011.

Провежда курсове ориентирани към биологичния аспект на имплантологията и основи на функционалната оклузия. Водещ лектор в програмите на Di Nova Clinics. Ръководи частна практика в София, насочена към тотална рехабилитация на пациенти с дефицити и оклузални проблеми.

На 09.04.2016, в София д-р Кирил Динов беше лектор в семинар на тема: „ОКЛУЗИЯ, ФУНКЦИЯ И ЕСТЕТИКА“, заедно с Клаудио Нанини, зъботехник.

На 13.11.2016 д-р Кирил Динов беше лектор в Колоквиум „Комплексна естетична рехабилитация: 12-13 ноември 2016“, с лекция на на тема: Оклузия и функция. Правилно планиране.

Facebooktwitterlinkedin Facebookyoutube