Хармония между естетика и функция

Блaгодaрим нa 350-те учaстници в организирания от Инфодент семинaр „Оклузия, функция и естетикa” с Клaудио Нaнини и д-р Кирил Динов!

occlusion, function, aesthetic - lecture Arena Mladost Клаудио Нанини, София, 9-4-2016 dr Kiril Dinov - 9-4-2016   nannini-9-4-16 dinov&nannini-9-4-16 кадри от Кино Арена Младост от семинара с д-р Динов и мдт НаниниСветовното ниво на тези лектори, в съчетание с аудиовизуалните технически възможности на зала „Премиум” в кино „Арена Младост” в София, където се проведе семинарът, го превърнаха в уникално преживяване.

Представените от Нанини и д-р Динов концептуални подходи бяха подплатени с разнообразни клинични случаи, разгледани в дълбочина, с богат доказателствен и демонстрационен материал.

Основното послaние на итaлиaнския лектор Клаудио Нaнини към българските зъболекари и зъботехници бе дa не пренебрегвaт функциятa и функционaлносттa зa сметкa нa естетикaтa. Според него именно постигането на хармония между естетиката и функцията е задачата с най-голяма трудност, но и от най-голяма важност.

Темата за свързаността на функцията и естетиката бе доразвита от д-р Кирил Динов, който открои осем функционални и естетични цели. Той призова за цялостно разбиране не само на естетиката, но и на самата дисциплина дентална медицина.

Нанини и д-р Динов, работят заедно от близо три години. Семинарът, който проведохме с тях, може да се обобщи най-добре с един цитат от Алберт Айнщайн, използван от д-р Динов в презентацията му: „Креативността е интелигентност, която те забавлява”!

Благодарим още веднъж на стотиците участници в семинара „Оклузия, функция и естетика” и до нови срещи!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТНОВО НА 12 НОЕМВРИ – НА СЛЕДВАЩИЯ НИ СЕМИНАР, ПОСВЕТЕН НА ХАРМОНИЯТА ПРИ ЗЪБНИТЕ ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ!