начало

Инфодент-БГ ООД е специализирано издателство в областта на денталната медицина, зъботехниката и медицината и издава списанията Quintessence International Bulgaria, Инфодент, Зъботехническа лаборатория, DEA, Здраве и наука.

Инфодент-БГ ООД разработи он-лайн книжарница за дентална литература – ДЕНТАЛБУКС

Инфодент-БГ ООД е лицензионен представител на Quintessence Publishing Group и дистрибутира в България всички книги и периодични издания на издателството. www.dentalbooks.bg

Инфодент-БГ ООД е партньор на teamwork media, Италия. Благодарение на това партньорство и с огромната подкрепа на италианското издателство, бяха издадени две книги на български език – Съвети и трикове (TIPS AND HINTS) на Убаси и Анатомия, функция и геометрия (AFG Modelling) на Алберто Батистели и колектив. www.dentalbooks.bg

Партнираме си и с издателство Wiley-Blackwell. www.dentalbooks.bg

Фирмата организира дентални и зъботехнически конгреси, конференции, курсове и събития под брандовете Инфодент и Quintessence International.

Традиционно организира Колоквиум за зъболекари и зъботехници всяка година през месец ноември.

Инфодент-БГ предлага цялостна изработка на печатни рекламни материали: от идейния проект до готовия продукт. Изработваме каталози, конферентни материали, брошури, флаери, визитки, торбички, сувенирна реклама и др.

Ние имаме идеи и можем да направим вашите продукти разпознаваеми на българския пазар.

Facebooktwitterlinkedin Facebookyoutube