IPS Style – „танцът на бялата и розова естетика”: 15-16.03.2017

ТЕМА: IPS Style – „танцът на бялата и розова естетика” новата керамика за метал & SR Nexco лабораторен фотополимер на Ivoclar Vivadent.

ДВУДНЕВЕН ПРАКТИЧЕСКИ КУРС

ЛЕКТОР: Давор Маркович – официален лектор и презентатор на Ивоклар Вивадент

ДАТА: 15-16 март 2017 г.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: София, бул.Кн.Мария Луиза 191, Арт Дентал 1 МТЛ ЕООД

ОРГАНИЗАТОР: Евгени Стефанов ЕС ЕООД

ЗА КОНТАКТ: Гергана Петрова, 0898 571 713; 02 953 0330

ЦЕНА: 580 лв. При ранно записване до 5.03.2017 г., специална цена 380 лв. Последен срок за записване 11.03.2017 г.

УЧАСТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ СЪС СЕБЕ СИ: Четки и палитри за нанасяне на керамика, четки за нанасяне и оформяне на композит, четки за оцветяване и глазиране, инструменти за пилене и полиране на керамика, метални и композитни сплави, пинсети и кохер.

ПРОГРАМА

По време на курса ще създадем съвършена естетика чрез вътрешно оцветяване, дизайн на дълбоки ефекти, както и нанасяне на дентинови и инцизални маси.

Курсът се основава на научни изследвания при определяне на цвета на венците, за създаване на текстури с природни аспекти на морфологията. В курса ние ще постигнем естетическо съвършенство на зъбите, които ще бъдат създадени с оригиналната им форма. Ще обсъдим възможността за вътрешно боядисване и проектиране на дълбоки ефекти, съотношението между яркостта и тона на цвета, както и нанасянето на дентиновите и инцизалните маси. Сложните ефекти ще бъдат получени чрез използване на новите материали Ivocolor – използва се за вътрешно и външно индивидуализиране на цвета.
Ще анализираме текстурата на повърхността, както и отражението на светлината, адаптирането на оптична характеристика за постигането на индивидуални ефекти на повърхностното оцветяване.

Това ще бъде естетически много предизвикателно, заради голямата костна резорбция и положението на венеца. Ще изградим мост 13-21 върху метална конструкция, която включва 3 резеца и 1 кучешки зъб и изкуствен венец от SR NEXCO материали.

 

Изтеглете PDF файл

 

Всички участници ще могат да ползват специални условия при поръчки на продукти на Ivoclar Vivadent само по време на събитието.