IPS Style – „танцът на бялата и розова естетика”: 15-16.03.2017

ТЕМА: IPS Style – „танцът на бялата и розова естетика” новата керамика за метал & SR Nexco лабораторен фотополимер на Ivoclar Vivadent.

ДВУДНЕВЕН ПРАКТИЧЕСКИ КУРС

ЛЕКТОР: Давор Маркович – официален лектор и презентатор на Ивоклар Вивадент

ДАТА: 15-16 март 2017 г.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: София, бул.Кн.Мария Луиза 191, Арт Дентал 1 МТЛ ЕООД

ОРГАНИЗАТОР: Евгени Стефанов ЕС ЕООД

ЗА КОНТАКТ: Гергана Петрова, 0898 571 713; 02 953 0330

ЦЕНА: 580 лв. При ранно записване до 5.03.2017 г., специална цена 380 лв. Последен срок за записване 11.03.2017 г.

УЧАСТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА НОСЯТ СЪС СЕБЕ СИ: Четки и палитри за нанасяне на керамика, четки за нанасяне и оформяне на композит, четки за оцветяване и глазиране, инструменти за пилене и полиране на керамика, метални и композитни сплави, пинсети и кохер.

ПРОГРАМА

По време на курса ще създадем съвършена естетика чрез вътрешно оцветяване, дизайн на дълбоки ефекти, както и нанасяне на дентинови и инцизални маси.

Курсът се основава на научни изследвания при определяне на цвета на венците, за създаване на текстури с природни аспекти на морфологията. В курса ние ще постигнем естетическо съвършенство на зъбите, които ще бъдат създадени с оригиналната им форма. Ще обсъдим възможността за вътрешно боядисване и проектиране на дълбоки ефекти, съотношението между яркостта и тона на цвета, както и нанасянето на дентиновите и инцизалните маси. Сложните ефекти ще бъдат получени чрез използване на новите материали Ivocolor – използва се за вътрешно и външно индивидуализиране на цвета.
Ще анализираме текстурата на повърхността, както и отражението на светлината, адаптирането на оптична характеристика за постигането на индивидуални ефекти на повърхностното оцветяване.

Това ще бъде естетически много предизвикателно, заради голямата костна резорбция и положението на венеца. Ще изградим мост 13-21 върху метална конструкция, която включва 3 резеца и 1 кучешки зъб и изкуствен венец от SR NEXCO материали.

 

Изтеглете PDF файл

 

Всички участници ще могат да ползват специални условия при поръчки на продукти на Ivoclar Vivadent само по време на събитието.

 

Facebooktwitterlinkedin Facebookyoutube