Нова книга на български език

Протоколи за мобилна дентална фотографияУважаеми лекари по дентална медицина,

С вълнение споделяме, че подготвяме за печат на български език книгата на д-р Луиз Хардан –

Протоколи за мобилна дентална фотография с помощно осветление (Protocols for Mobile Dental Photography with Auxiliary Lighting, Quintessence Publishing USA, 2020)

Author/Editor: Louis Hardan / Луиз Хардан

Очаквана дата на българското издание – 11/2021

Книгата е с твърди корици, формат А4, 128 страници, 315 изображения на Български език

Преференциална цена при предварително записване: 98 лв.

Много лекари по дентална медицина вече използват камерите на своите смартфони за документация на случаите си и за комуникация с лабораторията. Лошото заснемане обаче може да компрометира качеството на денталната работа, затова е важно да се знае как правилно да се използва камерата на смартфона в контекста на клиничната дентална фотография. Мобилната дентална фотография улеснява пътя към постигане на отлични естетични резултати, но зъболекарите трябва да знаят как да я прилагат в практиките си….

ПОРЪЧКА ЗА КНИГА

  • Книгата на д-р Хардан: Протоколи за мобилна дентална фотография с помощно осветление се очаква през ноември 2021. Ще Ви уведомим на посочените от Вас имейл и / или телефон, когато е в наличност, за да уточним доставката. Книгата, ще може да се закупи от офиса на Инфодент, както и ще се доставя с куриерските фирми в цялата страна. С тази поръчка, си запазвате книгата на преференциална цена от 98 лв.
 

Facebooktwitterlinkedin Facebookyoutube