Снемаеми протези върху импланти и CAD-CAM решения: 17.10.2015

ТЕМА: Снемаеми протези върху импланти и CAD CAM решения. Протезни възстановявания с
ретенционно задържащи решения: изграждане на свързваща греда върху импланти и приложение. Лекция и практика с RHEIN 83

ДАТА: 17 октомври 2015 г.

ЛЕКТОРИ: dr. Ferrari Emiliano, Gianni Storni, mdt.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:

ОРГАНИЗАТОР: ВОП

КОНТАКТИ: Тодор Стоянов – тел. 0882 21 39 66, e-mail: tstoyanov@vop-bg.com; Мишел Мишев – тел. 0887 88 77 45, e-mail: mishev@vop-bg.com

ЦЕНА:  95 лв. (без ДДС)

ЗА ЛЕКТОРИТЕ

  • Д-р Ferrari Emiliano е роден, учил, живее и работи в Болоня. Получава дентално образование в института L. Dehon в Болоня през 1991 г. с резултат 60/60. Завършва стоматология и зъбни импланти в университета в Болоня през 1996 г. с отличие 110/110. Участва на курсове за напреднали и симпозиуми в Италия и в чужбина, с участието на д-р А. Fonzar, T. Testori, A. Scipios, R. Barone и C. Clauser, U. Covani, P. Malo, S. Wallace, D. Tornow. В периода 2010-2012 г. посещава майсторски клас в New York University (New York, NY), и през юни 2012 г. получава американски сертификат за следдипломна квалификация по имплантология и орална рехабилитация. В момента е преподавател по програма IANYUP в университета в Ню Йорк. Работи в Болоня и оклностите й, с основен фокус върху хирургията и протезирането.
  • Gianni Storni е майстор зъботехник и Вицепрезидент на фирма Rhein83 srl. През 1985 г. завършва университета в Villaggio del Fanciullo в Болоня, Италия, където учи зъботехника в продължение на 5 години, преди да се присъедини към една от най-престижните зъботехнически лаборатории в Италия, специализирана в сферата на фиксираното и подвижното протезиране. През 1987 г. става част от екипа на Rhein83 srl, където заедно с г-н Nardi развива нова еволюционна концепция за отливаща се гама от стави. Днес тези стави и имплантни системи се разпространяват в над 75 страни, a Rhein83 е призната като „световен лидер в производството на сферични стави“. Г-н Сторни е написал множество технически и научни статии в сътрудничество с някои от най-добрите лекари по дентална медицина в Европа, които са публикувани в много известни списания и журнали. Над 15 години той споделя техническите си знания със стоматолози и зъботехници на практически курсове и семинари в цял свят.