CAD/CAM, минало, настояще, бъдеще: 29.05.2024

Event date: 29.05.2024Categories:

ТЕМА: CAD/CAM, минало, настояще, бъдеще. Създаване по много лесен начин на предсказуема естетика при изработването на дентални възстановявания.

Семинар теория и практика  

ЛЕКТОР: Ваник Кауфман , собственик на една от най-големите лаборатория в Швейцария, консултант на няколко фирми при създаването на материали и CAD/CAM технологии

ДАТА: 29 май 2024 г.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: София, Интер Експо Център

ЦЕНИ

  • 150 лв. – Такса участие в теоретичната част
  • Практически курс – местата вече са изчерпани!
    Заплащане на банкова сметка:  BG86UNCR70001521631023 Дентиос ЕООД, Основание: Участие в семинар

ПРОГРАМА

В презентацията си невероятният професионалист, лектор на престижни световни форуми и автор на множество публикации Ваник Кауфман  ще опише откровено своя добър и негативен опит с CAD/CAM. Теоретичната част включва съвети кои материали да изберете и кои да избягвате, както и информация за системите, техниките и протоколите, които представляват интерес за работещите зъботехници и зъболекари с CAD/CAM.

Това може да е първата възможност, която сте имали да слушате някого, който говори за CAD/CAM без търговски ограничения. Ваник ще представи своя значителен опит и ще сподели знания по безпристрастен начин, предоставяйки обективна информация, която ще е в помощ на участниците при вземане на най-добрите решения.

Той също така ще представи съвети и трикове, за да могат присъстващите да извлекат най-доброто от материала, който харесват.

8.30 – 9.00 ч. Регистрация

Част 1

9.00 – 10.00 ч. Ново поколение материал – ЦИРКОНИЙ – материалът, който промени работата в моята лаборатория. В денталната сфера през последните 50 години не е имало голяма промяна по отношение на боичките за оцветяване, които използваме в ежедневието си. Днес вече има нов пробив. Това обучение ще ви покаже за първи път нов подход, който ще ви помогне да можете да създадете предсказуема естетика в изработването на дентални възстановявания по много лесен начин.

Част 2

10.00 – 11.00 ч. „Имах една мечта и я сбъднах“. Не бива да пропускате първата презентация на този нов продукт, който разработих. Преглед на презентацията. Методи за избор на цвят. Подобрете уменията и точността си при избор на цвят с метод, който отнема само 30 секунди, за да изберете правилния цвят. Представяне на новия материал, направен от циркониев оксид.

11.00 – 11.30 ч. кафе пауза

Част 3

11.30 – 13.00 ч. Въведение към новата палитра за оцветяване с циркониев оксид. Как да използвате и да постигнете успех с новата палитра за оцветяване. Всичко, което трябва да знаете за бъдещите тенденции в създаването на зъби, изцяло наподобяващи естествените. Какъв вид оборудване ви е необходимо, как да инвестирате в бъдеще без загуба на пари. Разглеждане на техники, които могат да създадат проблеми и да доведат до грешки, които може да избегнете спазвайки протоколите, които ще ви представи лекторът в практическата демонстрация.

Практическа демонстрация – начало 13.30 ч.

Цел: Това обучение има за цел да накара зъботехниците да се чувстват по-сигурни в стремежа си към постигане на високоестетични резултати. Ще бъдат представени протоколи за работа с ново поколение циркониева керамика. Ваник Кауфман ще ви накара да се чувствате по-уверени в работата си като ви демонстрира възможностите и ограниченията на циркониевата керамика. Ще ви покаже по-икономичен начин за създаването на възстановявания, с който ще намалите и избегнете броя на корекциите, спазвайки протокола му. Ще ви демонстрира  как да се чувствате сигурни с цвета.

Всеки участник ще работи върху модели. Местата към 15-5-2024 са изчерпани!!!

ОРГАНИЗАТОР: Дентиос ЕООД, Записвания и повече информация – тел. 0882 822 221, 0898452685.

РЕГИСТРАЦИЯ, 29-05-2024 г.

  • Вашите данни

 

Post navigation