Булмедика/Булдентал: 17-19 май 2017

зала 2, щанд А10, инфодент

Посетете ни в зала 2, щанд А10, Инфодент, Quintessene

Международна специализирана изложба „Булмедика/Булдентал”

ДАТА: 17-19.05.2017 г.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: София, бул.Цариградско шосе 147, Интер Експо Център

ОРГАНИЗАТОР: Агенция Булгарреклама

ЛИНК: https://www.bulmedica.bg

От 17 до 19 май 2017 г., Интер Експо Център – София, ще бъде домакин на международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Интер Експо Център отново предоставя преференциални цени за всички желаещи, които искат да станат част от най-старото медицинско изложение в България през 2017 г. Булмедика/Булдентал ще се проведе от 17 до 19 май в Интер Експо Център.

В отминалото издание на Булмедика/Булдентал броят на участващите компании надхвърли 200, а новите фирми достигнаха 50. Българските производители бяха представени от 35 компании. На Булмедика/Булдентал бяха представени оборудване и системи на чуждестранни компании от три континента. Директно участваха фирми от 13 държави, сред които Германия, Русия, Турция, Украйна, Румъния, Израел, Италия, Словения, Гърция, Полша, Китай, Тайван, Пакистан. Всички компании показаха разнообразие от продукти на общо 800 бранда от България и 40 други страни.

Всяка година Булмедика/Булдентал дава възможност на посетителите да научат повече за най-новите тенденции и да видят как се развиват двата сектора. Най-старото специализирано изложение за медицина в България показва нови технологии, оборудване, иновативни методи на лечение. То е платформа за обучение на специалисти в бранша. Изложението има значителен принос за подобряването на качеството на здравеопазването в страната.

Съпътстващата програма ще предложи на професионалистите семинари, фирмени презентации и практически курсове в сферата на денталната медицина и зъботехниката.