Булмедика/Булдентал: 17-19 май 2016

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ отбелязва 50 години през 2016 година, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

Най-голямото изложение за хуманна и дентална медицина в страната и региона вече половин век показва новостите в бранша от цял свят. Юбилейното издание на международната изложба ще се проведе от 17 до 19 май 2016 г. Поколения лекари и дентални специалисти се срещат на “своята изложба”, обменят знания и опит и продължават да се учат един от друг.

Ще предложим не само последно поколение системи, технологии и оборудване, но и ползотворна делова програма със събития в полза на специалистите, съобщиха от Интер Експо Център.

Изложбата се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюза на зъботехниците в  България, Български фармацевтичен съюз, Асоциация на денталните дилъри в България.

През 2016 година на БУЛДЕНТАЛ (зъболечение и зъботехника) лекари, мениджъри и специалисти от клиники и зъботехнически лаборатории ще имат възможност да се убедят в бързото навлизане на новостите в света на денталната медицина. 7 ваучера по 2000 лева ще очакват посетителите-медици на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Професионалните форуми и новостите, представени на изложбата, ще достигнат до специалистите със специалното издание на  БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ  бизнес гайд  today.

Заповядайте на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2016!