Булмедика-Булдентал: 15-17 май 2019

buldentalМеждународна специализирана изложба „Булмедика/Булдентал”

ДАТА: 15-17.05.2019 г.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ: София, бул.Цариградско шосе 147, Интер Експо Център

ОРГАНИЗАТОР: Агенция Булгарреклама

Подробна информация за изложението и възможностите за участие в БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ ще откриете на: bulmedica.bg.

От 15 до 17 май 2019 г., Интер Експо Център – София, ще бъде домакин на международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Споделянето на опит, проследяването на тенденциите, срещата с иновативните практики и технологии и изграждането на контакти в професионална среда са основните фактори, които дават тласък за развитието на медицината. Със съществено значение за медицината и денталната медицина в Югоизточна Европа, от 15 до 17 май 2019 г., международното изложение Булмедика/Булдентал ще събере в столицата на България – София, специалисти и водещи фирми.

„Създаваната ежегодно професионална обстановка е от съществено значение за сектора в региона“, коментираха на последното издание присъстващи. И през 2019 г. специалистите ще се запознаят с продукти от няколко континента. БУЛМЕДИКА ще даде възможност за среща на производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти и консумативи. За първи път в рамките на БУЛМЕДИКА е включена новата тематика ДЕРМА & ЕСТЕТИКА, която поставя фокус върху дерматологията и естетичната медицина. За 53-и път БУЛДЕНТАЛ ще даде възможност на компаниите от сектора да представят на специалистите висок клас дентално и зъботехническо оборудване и обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

Съпътстващата програма ще предложи на професионалистите семинари, фирмени презентации и практически курсове в сферата на денталната медицина и зъботехниката.

Online форма за регистрация – С попълване формата за online регистрация, имате право на безплатен вход еднократно при представяне на входната карта, която ще получите на посочения от Вас имейл. Трябва да чекирате картата на входа на Интер Експо Център, като я принтирате предварително или я отворите през мобилно устройство. Регистрацията е активна до 23:59 ч. на 14.05.2019 г.

Билети: на касите на Интер Експо Център – цена: 5 лв.