Michele Orefice mdt.

Микеле Орефиче, зъботехникМикеле Орефиче /Michele Orefice се дипломира като зъботехник през 1990 г. Ръководител на лаборатория от 2002 г. Сътрудничи на различни италиански и чуждестранни университети. Занимава се основно с протезиране върху импланти и естетика. Експерт по CAD/CAM системи и изцяло керамични конструкции. Лабораторията му е сертифицирана от Wieland за периода 2004-2009 г. Член на Art Oral -DS Micromedica Innovative Tecnology – изследване и развитие.

Член на Италианската академия по ортопедична дентална медицина. Член на Международната академия за моделиране. Член на Италианската академия по протезиране върху имплатни. Член на Националната асоциация на собствениците на зъботехнически лаборатории.

Провежда курсове в Италия и в чужбина на теми: естетика и използването на материали от ново поколение при възстановявания върху имплантати и естествени зъби.

Очакваме Ви на 12 ноември 2016 г. от 13.00 на лекцията на Микеле Орефиче – Стъпка по стъпка към постигането на отлична естетика

към програмата на Колоквиума 2016